Laat je alles bij het oude of wordt het tijd voor een frisse wind?

Team CC2Day

Hoe staat het met jouw plannen voor 2017?

Je begon het jaar vol ideeën. Je zag nieuwe kansen. Misschien wel nieuwe diensten, producten of markten die jouw bedrijf in 2017 een flinke stap zouden laten maken.  Hoe staat het met jouw plannen voor dit jaar? Ben je op weg naar realisatie van die dromen? Of blijven ze in de kast liggen?

advieskantoor heerlen

Tijden veranderen!

Omdat tijden veranderen, veranderen wij met jou mee

Wat jouw keuze als ondernemer ook is. Wij denken altijd kritisch mee. Opbouwend kritisch welteverstaan. Bij Company in Control today willen we maar één ding: onze dienstverlening moet bijdragen aan het welzijn en de toekomst van jouw bedrijf. En omdat tijden veranderen, veranderen wij mee. Want alleen dan kunnen wij ook jouw bedrijf vooruit helpen.

 

Company in Control today, jouw klankbord voor groei en bloei

Wij zijn vooral een klankbord voor ondernemers. Die rol past ons ook perfect. In onze visie zien wij onszelf steeds meer in een rol als hoeder, adviseur en begeleider van jou als ondernemer. Wij zetten complexe wet- en regelgeving om in praktische adviezen op het gebied van financiële administratie en fiscale planning.

Het tempo van wijzigingen in wet- en regelgeving ligt hoog. Elk jaar verandert er weer veel. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de Wet DBA. Wij zien het als onze kerntaak om er bovenop zitten. Zo zien we tijdig wat de ontwikkelingen zijn en krijg jij up-to-date advies. Geen eenheidsworst, maar praktisch en toegespitst op de situatie van jouw onderneming.

Zie ons als bedrijfspartner. Jouw klankbord en vertrouwenspersoon. Wij zijn veel meer dan de boekhouder. Daarvoor is wel een voorwaarde dat op het goede moment de juiste financiële overzichten beschikbaar zijn. Op basis van die overzichten kunnen we immers snel acteren naar jou als ondernemer. Deze visie realiseren wij samen met jou.

 

klankbord ondernemers

Zie ons als bedrijfspartner en vertrouwenspersoon.

 

Wij signaleren kansen, risico’s en vertalen die actief naar duidelijke adviezen en oplossingen

Wij bewaken je fiscale positie, verzorgen de benodigde aangiften en ondersteunen je financiële planning. Wij hechten erg aan een persoonlijk en regelmatig contact waarbij jij als ondernemer centraal staat. Maar wij zijn ook kritisch en durven de vinger op lastige plekken te leggen. We sturen je bij waar dat nodig is. Want dan heb je werkelijk iets aan ons en kunnen jij en jouw onderneming groeien.

 

Niet voor niets zeggen wij: Company in Control today voegt waarde toe aan jouw cijfers

 

Wil jij grip houden op je bedrijf, nu en morgen?

Blijf ook “in control” met Company in Control today. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. We komen graag naar jou toe.

Comments are closed.