Wat doe je met jaarstukken?

De jaarrekening is niet alleen het sluitstuk van een boekjaar om je fiscale verplichtingen vast te stellen. Het is –in combinatie met tussentijdse rapportages- ook een referentiepunt voor bedrijfseconomische- en fiscale advisering. Ook is het je presentatiestuk naar (potentiële) investeerders en/of financiers. Op basis van de gevoerde administratie en verstrekte gegevens stellen wij de jaarrekening voor je samen en krijg je volledig inzicht in de financiële situatie en prestaties van je onderneming.
Je weet je resultaat en hoeveel belasting je moet betalen.

Haal de juiste actiepunten uit de jaarrekening

Vaak belanden jaarstukken na bespreking in de kast. En wordt er weinig meer mee gedaan. Logisch ook. Maar, zorg dat jij wel de juiste actiepunten voor jouw bedrijfsvoering uit de jaarcijfers haalt. Bij het samenstellen van de jaarrekening horen uiteraard ook de formele verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan tijdige deponering bij de Kamer van Koophandel, het opstellen van de juiste aandeelhoudersbesluiten etc. 

[vc_column][vc_btn title="Advies nodig? Klik hier. Wij helpen je graag verder. " size="lg" link="url:http%3A%2F%2Fwww.cc2day.nl%2Fcontact-company-in-control-today%2F|||"][/vc_column]