[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een financiering verkrijgen voor je onderneming is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig.

Naast traditionele partijen als banken zijn er op de markt ook andere partijen actief, denk bijvoorbeeld aan crowdfunding. Het aantal financieringsmogelijkheden is daarmee toegenomen. Het verkrijgen van financiering is echter niet makkelijker geworden.
  • Potentiële investeerders zijn nog kritischer dan vroeger.
  • Ook zijn zij actiever in het volgen en monitoren van hun investering. Een grondige onderbouwing van de financieringsbehoefte is van wezenlijk belang.
  • Ook nadat een financiering is ontvangen, willen de investeerders geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen van hun investeringen. Ook het geïnformeerd houden van partijen dient dus vanzelfsprekend te zijn.
Zodra er een financieringsbehoefte ontstaat of op korte termijn zal ontstaan, is een tijdige maar vooral ook juiste voorbereiding van groot belang.
Je zult bij een aantal zaken stil moeten staan. Past de beoogde financiering bijvoorbeeld wel bij de bedrijfsactiviteiten, welke fiscale aspecten spelen er een rol en op wat voor manier kan je de financieringsdoelstelling het beste bereiken? Het doel van de financiering is dat jouw onderneming er sterker voor komt te staan, bijvoorbeeld door de financiering aan te wenden voor extra groei of voor lagere lasten in geval van herfinanciering.

Maar wat als een verkregen financiering uiteindelijk niet het beoogde rendement oplevert?

In het ergste geval kan een financiering niet worden terugbetaald en komt het voortbestaan van de onderneming mogelijk in gevaar. Company in Control today houdt rekening met dergelijke scenario's en door je van de juiste tools te voorzien, ben je goed voorbereid als het tegenzit.

Bij een financieringsvraagstuk zetten wij op een heldere manier alle alternatieven voor u op een rij.

Of het nu gaat om het aangaan van een lening, de financiering van onroerende zaken, leasing van activa of herfinanciering van leningsfaciliteiten, Wij ondersteunen in het gehele traject. Daarbij vervullen wij ook een coördinerende rol met betrokken partijen zoals bijvoorbeeld advocaten, notarissen en banken.
Uiteraard zorgen we er bij het voeren van je financiële administratie ook voor dat je steeds tijdig aan je informatieverplichtingen kunt voldoen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title="Advies nodig? Klik hier. Wij helpen je graag verder. " size="lg" link="url:http%3A%2F%2Fwww.cc2day.nl%2Fcontact-company-in-control-today%2F|||"][/vc_column][/vc_row]