Voer je zelf je administratie, of besteed je die liever uit?

Ondernemen is keuzes maken, elke keer weer. Ook met de inrichting en het uitvoeren van de financiële administratie kom je voor een aantal keuzes te staan. Zelf doen of uitbesteden. Hoe belangrijk vindt jij je administratie eigenlijk?

Administratie wordt niet altijd op waarde geschat

De administratie van jouw bedrijf vormt een belangrijk informatiesysteem. Helaas blijkt in de praktijk dat het belang van de administratie vaak niet naar de juiste waarde wordt geschat.

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Je administratie is geen last maar een informatiesysteem dat dienstbaar moet zijn aan je onderneming. Tijdig je performance weten en de ontwikkeling van je onderneming monitoren op basis van deugdelijke informatie. Maar ook een informatiesysteem dat je helpt risico’s te signaleren en onnodige kosten te voorkomen.

Zo'n informatiesysteem houdt –indien goed ingericht- ook rekening met de fiscale aspecten van je onderneming. Je wilt achteraf niet worden geconfronteerd met onnodige kosten, zoals fiscale naheffingen.

Door je administratie serieus te nemen en hierin te investeren help jij je onderneming voor

Het zelf voeren van de administratie wordt in de praktijk vaak onderschat en vergt je kostbare aandacht. Aandacht die je beter kunt besteden aan je specialiteit.

Company in Control today ondersteunt je bij het voeren/verwerken van de administratie. Indien gewenst nemen wij het zelfs geheel van je over. Dat doen wij tegen scherpe tarieven. Bij het voeren van de administratie maken wij zoveel mogelijk gebruik van automatisering. Maar niet zonder het toeziend oog van de meester zelf.

Dankzij onze ervaring en efficiency houden wij je kosten laag en je informatie 'up to date'

Dit geeft ook de ruimte om kansen en risico's in en rond de onderneming tijdig te signaleren en bespreekbaar te maken. Company in Control today biedt jou maatwerk in de vorm van vaste prijsafspraken voor vaste werkzaamheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent, houdt je grip op de zaak en blijf je 'in control'.