René ten Haken van Argea.nl kiest voor Company in Control today

Argea Raamdecoratie & RailsLogo_DEF_web

 

Argea, al 12 jaar specialist in raamdecoratie en rails, is een groeiend bedrijf. Controle houden op de cijfers en de juiste beslissingen nemen als ondernemer zijn een hele uitdaging. Eigenaar René wilt grip houden op de zaak en kiest daarom voor ondersteuning door Company in Control today.

Argea, voor als het echt maatwerk moet zijn

René ten Haken is specialist in raamdecoratie en rails. Met zijn bedrijf Argea ontzorgt hij particulieren, bedrijven, zorginstellingen en hotels met kwalitatief goede oplossingen in raamdecoratie. Samen met de klant zoekt hij naar de beste oplossing voor het creëren van optimaal woongenot. Daaruit volgt altijd een advies op maat. Wat René onderscheidt van zijn concurrenten is de unieke aanpak. Omdat een product alleen perfect zal functioneren bij de juiste montage, heeft hij daarvan zijn specialiteit gemaakt. Zijn bedrijf beschikt over alle benodigde apparatuur, kennis en ervaring  om alle soorten raamdecoratie en schilderij-ophangsystemen te monteren. Dat verzekert zijn klanten van jarenlang gebruiksplezier.

Door de bijzondere aanpak, service en kwaliteit die René biedt, is zijn bedrijf flink gegroeid. Dat stelt René voor nieuwe uitdagingen. Hoe blijf ik in control? Hoe vermijd ik financiële risico’s? Wat zijn goede ondernemersbeslissingen?

Tijdens de gesprekken die wij voerden bleek een duidelijke visie die verder ging dan enkel het verwerken van cijfertjes. Dat gaf mij meteen het vertrouwen.

Daarom kiest René voor ondersteuning door Company in Control today.

Company in Control today is een modern ingesteld “administratie-plus-kantoor” dat actief is in heel Limburg. Vanuit de vestigingen in Heerlen en Roermond helpen de specialisten van Company in Control today je met het kiezen van de juiste route voor je bedrijf. Met onze vakkennis en jouw administratie als belangrijke informatiebron ondersteunen wij je bij het realiseren van je doelstellingen.

Niet alleen verzorgen wij de benodigde aangiften, ook bewaken wij je fiscale positie en signaleren we nieuwe kansen en mogelijkheden. Maar Company in Control today is vooral ook een klankbord voor jou als ondernemer. Door complexe wet- en regelgeving om te zetten in praktische adviezen voor jou en je bedrijf, weet je precies wat er speelt. We signaleren ontwikkelingen en toetsen de haalbaarheid van je ondernemingsplannen. We sturen je bij waar dat nodig is. Uiteraard wel samen met jou. Het is immers jouw bedrijf, jij neemt uiteindelijk de beslissingen. Zo blijft jij “in control”.

Kenmerkend voor Company in Control today is een persoonlijk en regelmatig contact met elke klant. Dat vinden we heel vanzelfsprekend, net als een actieve aanpak. Wil jij net als Argea ook bouwen op de juiste fundamenten? Dan is Company in Control today ook voor jou de juiste partij. Neem contact op en ervaar het zelf.

 

Comments are closed.